pycia13 - komentarze |
Czesc!Dziesiaj bylo super ![]() ![]() ![]() Gosie tez ![]() ![]() ![]() 1.JEZYK POLSKI - hmmm...nudy jak zawsze 2.JEZYK POLSKI - nikt nie przeczytał "Zemsty" - hehehe...no moze 5 osóbek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3.FIZYKA - 4.WF - wystawiła mi s*** 4 Gosi i Misi tez!!Pamela tez dostała 4 a nie powinna przeciez ona z wf...ehh... 5.RELIGIA - 6.ANGIELSKI - sprawdzian - wszyscy od siebie sciagali..heh... Gosia to widziała jak sie odwraca i przepisuje i nic a ja cały czas byłam do niej odwrócona ![]() ![]() ![]() 7.NIEMIECKI - kartkowka mam wszystko procz 2 słowek "MISIA a Ty??" hehe...nio i potem czekalysmy 1h na Natalie ![]() "dziewczynki a wy nie macie co robic tylko przeszkadzacie w mojej lekcji??"hahahaha.. pozdro dla Gosi Misi NATALII ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buuuuu...jutro na 8:00 ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
14.01.2005 :: 17:30 :: 213.238.97.128.adsl.inetia.pl Pycia Tak tak Misia![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
13.01.2005 :: 21:31 :: bcw115.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia a ja nie mam tej czapki!!![]() |
13.01.2005 :: 19:37 :: 213.238.101.83.adsl.inetia.pl Natalia Dzien dobry! Tzn. Dobry wieczor! Dzieki za pozdro, fajnie tez bylo na przystanku <lol2> Pozdrawiam, papapapapapa! BUZIAKI! |
Talk.pl :: Wróć |