pycia13 - komentarze |
siemka!dzisiaj tylko 4 lekcje czyli i dobrze i zle...chociaz to nie sprawia mi roznicy bo i tak zostaje zawsze conajmniej 3 godziny pierwsza lekcja angielski - chmmm...baba dała mi pale za sprawdzian bo miałam 14 pt.a ja obliczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moje sa koszmarne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i potem juz po paru godzinach poszłam w chate z Mikosem i Gosia . nudziło mi sie ..Marte spodkalysmy na przystanku nioo i w ogole a najlepiej bylo u pani Anity...biedna Gosia tak sie walneła na glowe ze...nie mogla chodzic...musiałam z Misia sprowadzac ja ze schodow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
23.01.2005 :: 14:19 :: 213.238.96.138.adsl.inetia.pl pycia gdybys widzial moje ocenki Zell to bys sie przestraszyl...racja Gosiubiedny Kondziu ...teraz to on wszystkich wykorzystuje :-D ehh...pozdro for all . papaap:*:*:* |
20.01.2005 :: 00:09 :: kermit.barczewo.macrosat.pl Zell.san poprzednia notka jest moja![]() ![]() |
20.01.2005 :: 00:08 :: kermit.barczewo.macrosat.pl Ja zapewne oceny mam gorsze ![]() ![]() paps pozdrawiam |
19.01.2005 :: 08:13 :: pn2.poznan.sdi.tpnet.pl gosia Biedna ja bylam ale juz mnie noga nie boli!!Spolczuje teraz Kondziowi bo ma zlamana noge a wiesz przez kogo??? PAMELA mu zlamala ciekawe co on jej dzisiaj powie o tej nodzeee!!!!![]() |
Talk.pl :: Wróć |