pycia13 - komentarze |
Siemka!boshee.wiecie jak mnie rece bola??![]() ![]() ![]() ![]() Misia mam pare piosenek ktore ci przesle i jak ci sie spodobaja to mozesz z Gosia do nich tanczyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buuuuu.... ![]() ![]() duzo :[:[nie chce mis ie robic ...i Gosie nie mozemy sie spoznic bo tym razem jej nie ublagamy zeby nam nie wpisala spoznienia! ![]() w czwartek to chyba cudem nam sie udaloo..kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie moge wyprostowac rak!nie robie juz stania na rekach!!!! ja musze cos zjesc bo sie przewroce ![]() ![]() ![]() ![]() czemu nie ma nikogo FAJNEGO na gg????np.Asi - bo wyjechala Misi - nie wiem czemu nie ma Natalii- chmmm...?? Dawida - pewnie nie moze wejsc Adama - nie wiem !! iiiii kogo jeszcze....np.zella sapci Darka - czemu ich wszystkich nie ma? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze nie wiem dokładnie gdzie ale cossssh cos sie wymysli. moze uciekne z Natalia bo ona tez ucieka....tylko kto mas przygarnie...????????? ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrófki for all aaa tu osobne pozdrowienka : FOR: - Misia :* - Adam ![]() - Gosia ![]() - Dawid ![]() - Natalia ![]() - wszystkich downow z mojej klasy ![]() ![]() ![]() ![]() - Asi :* - Sapci :* - Zella ![]() - Darka ![]() "Dla świata możesz być nikim dla kogoś całym światem" Dla kogo?tylko dla kogo?dla kogo jestem calym swiatem?dla nikogo.. ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
24.01.2005 :: 17:31 :: 213.238.103.74.adsl.inetia.pl pycia tak tak jasne gabcia dam Ci komcia![]() Gosiuu.... ![]() ![]() jasne ze idziemy razem bo jak inaczej ![]() wlasnie slucham dołującej piosenki i stwierdziłam ze moze na niego nie zasłozyłam ![]() ![]() pozdrófki dla Natalii Ciebie Gosia dla Misi Adama Dawida Sapci ....Asi i for wszyscy ktorzy czytaja tego komcia ![]() |
24.01.2005 :: 12:29 :: pn2.poznan.sdi.tpnet.pl gosia Pycia nie miej dooola wszystko sie ulozy tylko musisz troche poczekac!!Uwiez mi!!! Jutro idzesz ze mna do szkoly!!Napisalam nowanotke przeczytaj!!! OGLASZAM KONKURS KTO PRZYGARNIE GOSIE SAMOSIE POD SWOJ DAC ZGLOSZENIA PRZYJMUJE PRZEZ TEL.I ESKi!!! Pozdro i nioe martw sie papap:* |
23.01.2005 :: 13:40 :: aky68.neoplus.adsl.tpnet.pl ja u ciebie dalam komcia wiec ty umni tez daj www.gabcia.talk.pl |
Talk.pl :: Wróć |