pycia13 - komentarze |
Witammm!!!![]() sorka juz nic nikomu nie powiem na Twoj temat ![]() ![]() wstałam chyba o 9 nie poszłam do budy ogólne to calymi dniami dołek ![]() potem wrociła my sister i musialam jej zejsc z kompa i poszłam do "kofanego" :/ kuzyna ...zart nie kofanego!!i z nim grałam w jakas gre...aa teraz siedze slucham DOŁUJĄCEJ piosenki i rycze i sie nudze...! ![]() ![]() ![]() ![]() buuuuuuu...moje marzenie nigdy sie nie spełni.... ja wszystko psuje ....czemu?? ![]() ![]() ![]() ![]() co wam we mnie przeszkadza?bo ja juz nie wiem... dobra ja koncze moze pojde zadzwonic do Gosi... ![]() sama nie wiem co ja jesce robie na tym swiecie :*pa ![]() |
|
Tak napisali inni: |
26.01.2005 :: 13:14 :: w3cache1.icm.edu.pl pycia masz pecha!!siedzimy kolo siebie a gadamy na gg ze soba <lol2> no odpisz mi bahorzyco!!dobra wiem ze one sa pokrwawione a wiesz co ja wczoraj zrobi łam?trzymałam w reku noz![]() ![]() ![]() papapa |
25.01.2005 :: 22:43 :: daz181.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia Haha palec Ci odpadl![]() |
25.01.2005 :: 14:36 :: 213.238.103.32.adsl.inetia.pl pycia Misia moja reka na plastyce nie wygladała tak zle jak na tym obrazku co nie?? |
24.01.2005 :: 23:06 :: 213.238.103.74.adsl.inetia.pl pycia dla Ciebie?fajnie że chociaz komus zalezy![]() ![]() i w ogóle jest pełno powodów... ![]() szkoda ze mnie nie było???!!!bardzo dobrze bo jak by nas zaczeli nacierac to...brrrrrrrrr.... ![]() ![]() ![]() ![]() ale jutro nie mozemy przyjsc w _!_ bo mamy wf!!!!!!!!!:/:/ jasne ze mi sie chce cwiczyc ![]() ![]() ![]() ![]() ale wiesz co powiem Ci tak w tajemnicy...wiedzialam ze nie jestes na mnie zła bo Ty nigdy nie jestes na mnie zła bo na mnie nie mozna byc złym <lol2>prawda?i nie wolno na mnie krzyczec i wszystko....dobra jutro bede w budzie ![]() |
24.01.2005 :: 22:28 :: dag146.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia Jak to po co?! Dla mnie!!!! i zmien ten okropny obrazek. wiesz ze dzisiaj zamarzly mi zyly? lol2!! Fajnie bylo tylko szkoda ze Ciebie nie bylo!! a wlasciwie czemu nie przyszlas? no wiesz co... a ja chcialam zebysmy poszly do budy w wiesz czym _!_ hehe :) to jest to cos do gory nogami podobne prawda? Nie jestem az tak bardzo zla na Ciebie bardziej na Adama!!!!!!! Boshe jaki on jest hamski! jeszcze mnie chcial natrzec ale mu nie wyszlo tylko mnie rzucil. I pamietaj zeby wiecej nie mowic mu nic o tym co pisze z Bufetem. I jakby co to czytalas moje smsy i przeczytalas to! OK? to bedzie taka rekompensywa. wiesz co to zncazy? nie wiem nawet czy dobrze napisalam :D No to do jutra mam nadzieje! Papa :* odpisz mi na ta notke |
Talk.pl :: Wróć |