pycia13 - komentarze |
Siemka!Dzisiejszy dzien poprostu ZAJEBISTY ![]() poszłam z Gosia do budy na polkolonie ! ![]() ![]() ![]() bylo fajniutko ![]() ![]() "oni chcieli to dziecko?no pewnie przeciez to nie byla wpadka" - buhahahaha...poprostu to co ja dzisiaj gadałam.... "to ciocia Zosia"--->"aaaa! ciocia Zosia" buhahahaha i wrociałam do domku (wracalam z Gosia) ale coshhh...teraz mam dola nie wazne czemu... bosheee...nikt mnie nie lubi ![]() wlasnie leci reklama "aaaaaa saga! -- to u nas rodzinne" hehe pisze eski z Gosia K ![]() no to pozdro for all :*papa |
|
Tak napisali inni: |
01.02.2005 :: 19:43 :: ali10.neoplus.adsl.tpnet.pl ZGŁOŚ SIE DO KONKURSU NA ,,NAJŁADNIEJSZEGO BLOGA' MASZ DUZE SZANSE!!!! WWW.SERDUSZKOO.TALK.PL |
31.01.2005 :: 20:25 :: dbc96.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia Konkurs?! :/Szkoda ze mnie nie bylo ;( ale by mnie w domu zabili .. eh tak to juz jest! mam nadzieje ze bedziesz miala dobry humor jeszcze dzisiaj! zycze ci tego, pa :* |
31.01.2005 :: 20:24 :: bcq49.neoplus.adsl.tpnet.pl Nio strasznie pracowity dzień miałaś ![]() |
31.01.2005 :: 20:20 :: serwer.tvgawex.pl madzia ja cie lubie:P i mam nadzieje ze twoj dołek szybko się zakopie!!!pozdrawiam :):):) |
31.01.2005 :: 20:15 :: pa198.radomysl-nad-sanem.sdi.tpnet.pl WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJ BLOGA LUTEGO!!!!!! CHOC BY NAWED DLA NAGRÓD WARTOO!!!!!!!! www.serduszko.talk.pl mozna sie zgłaszac do 2 lutego |
Talk.pl :: Wróć |