pycia13 - komentarze |
Heycia :* ... Dzisiaj jest tak sobie :/ Hmm...wstałam o 11 i weszłam na gg i oczywiscie PUSTKI :/ ja nie wiem jak tak mozna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gadałam troche z Natalia ... zz Misia to dzisiaj nie gadałam tak jakos .. moze jeszcze bedzie to z nia pogadam ![]() a Natalia jedzie sobie do Nikusia i mnie zostawia ![]() Darusia i Łukasza nie ma ![]() ![]() ![]() Po co ja pisze jak nikt nie komentuje ![]() Wlasnie ... KTO MI NAPISZE MAILA??? pycia12@o2.pl tylko Asia mi napisala ![]() ![]() A jednak Natalii nie jest szkoda kasy na mnie hehe...bo mi pisala smska ![]() ![]() ![]() ![]() PYTANKO : Komu na mnie zalezy??? ![]() wiecie jaka ja jestem nie mila ![]() ![]() Dobra ja koncze bo juz bzdury piszem ![]() ![]() Pozdrófkiii for : - Natalia :*:* - Misia :* - Gosia :* - Daru¶ ![]() - Łukaszek ![]() - Dawid ![]() - Adam ![]() Kocham Was :* a Wy mnie nie ![]() ![]() ![]() PapaPapaPapa PS:KOmentujcie bo siem obraze ![]() |
|
Tak napisali inni: |
07.02.2005 :: 23:37 :: talk.pl Pycia zobacz jaki mam szablonik!! KOME i LEON! jupi jupi! hehe ![]() |
07.02.2005 :: 12:19 :: 213.238.97.64.adsl.inetia.pl Pycia HM...BRAKUJE MI TU JESZCZE KOMCIA OD NATALII I ... DAMIANKA![]() POZDRÓFKI SZCZEGÓLNIE DLA MAGDY ![]() |
06.02.2005 :: 20:24 :: serwer.tvgawex.pl madzia a mnie to już nie pozdrowisz :(Pozdrawiam :* |
06.02.2005 :: 20:20 :: c16-201.icpnet.pl Hmmmm.... No to zaraz dostaniesz taaakkk długiego maila =D |
06.02.2005 :: 20:16 :: daz38.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia SPOX Pycia![]() ![]() ![]() |
06.02.2005 :: 20:03 :: bcp213.neoplus.adsl.tpnet.pl Xander Hej Pycia. Ja mam chyba tki dzień jak Ty nic mi sie nie chce i na GG rzeczywi¶cie były puski wszyscy odsypiali chyba jak±¶ zabawe, nie mam dzisiaj za dobrego chómoru i nie wiem co mam pisac![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |