pycia13 - komentarze |
Siemka...e...nie chce mi sie zbytnio pisac ale chyba sie wysile ![]() No wiec wstalam o 10:30 bo zadzwonila Gosia,pytala sie gdzie pojechala Natalia ...i bylo jej smutno ![]() teraz wlaczylam kompa i czytam rozne blogi a najpierw przeczytalam to co mi napisal Łukasz..no i mu odpisalam ![]() ech...musze dac rade ![]() ![]() ![]() wiecie co..brzuch mnie boli --> buhahaha ![]() ![]() Łukasz chce sie ze mna przyjaznic...bo buja sie w Weeronice :/ aaah...co za pech ![]() nie wiem co tu jeszcze napisac bo to do[piero poczatek dnia.. wiec nie wiem ale moze jeszcze cos dzisiaj napisze.. moze pojde do babciu i kochanych kuzynkow :/ ee...zart z tymi kochanymi..poprostu wiecie jacy oni sa walnieci? ciagle nadaja mi o moim bylym :[:[:[ wrrrrr.... :[:[ poprostu..a szczegolnie ten mlodszy o rok ode mnie.. e..dobra to ja koncze pozdro for all -- papa :* |
|
Tak napisali inni: |
11.02.2005 :: 18:59 :: 213-238-102-224.adsl.inetia.pl Spoko..dzieki wszystkim za komcie :* papa |
10.02.2005 :: 20:58 :: serwer.tvgawex.pl madzia mam nadzieje ze dasz sobie rade z tym wszystkim !!! jesteś zuch dziewczynka :PPozdrawiam :* |
10.02.2005 :: 20:28 :: talk.pl Witaj przybyszko z Kosmosu! ![]() |
10.02.2005 :: 11:48 :: bch123.neoplus.adsl.tpnet.pl Xander Cześć. W sumie to zabardzo nie wiem co napisać. Nie wiem o co choodzi Pycia, ale napewno dasz sobie rade, zobaczysz bedzie OK. Pozdrawiam papa |
Talk.pl :: Wróć |