pycia13 - komentarze |
"WcZoRaJ sZcZęŚcIe ByŁo BlIsKo ,WcZoRaJ śMiAł SiĘ cAłY śWiAt - DzIsIaJ rApTeM pRzEsZłO wSzYsTkO ,cAłE sZcZeŚcIe RoZwIaŁ wIaTr" Siema!Dzisiaj sobota 17:08 hm... Wstałam BARDZO wcześnie bo o 10 - cos kolo tego ![]() ![]() ![]() Np.rano jak juz jestesmy w budzie i jest pierwszy angielski to nigdy nie idziemy do klasy jak jest dzwonek tylko juz z 10 min.po bo czekamy az Natalia wejdzie do klasy...boshe..dzieki tym spoznienia mamy zachowanie poprawne czy jakies tak w kazdym razie nie dobre.. ![]() ![]() ![]() A co ja dzisiaj robilam?no wiec wstalam gralam troche z kuzynem...nudzilam sie siora zeszla mi z kompa i jestem ![]() super nie?a zapomnialam w czasie jak sie nudzilam to ogladalam jakis film w TV ![]() ![]() ![]() teraz to nie mam zbytnio dobrego humorku ale juz jest lepiej niz godzinke temu ![]() Ci co mnie znają to chyba sie domyslaja czemu ale juz jest lepiej bo sie tak jakby ta sprawa "wyjasnila".Nudzi mi sie! Ale kit z tym...ech a teraz wyraze zdanie na temat tego co Natalia czyli "milosci w wieku 14 lat" ...no wiec tak: ja uwazam ze w wieku 14 lat nie jest "milosc" tylko zauraczenie lub bujanie sie w kims ![]() ![]() znam takie przypadki ze chlopak z dziewczyna sie kochali i razem sie zabili bo ona byla w ciazy,lub laska podciela sobie zyly bo chlopak ja zucil...czy ja wiem cczy tak na prawde to jest "prawdziwa milosc" > moze poprostu zalezalo im na sobie, nie wiem moze zle mysle ale ja tak uwazam i takie jest moje zdanie. nie mowie oczywiscie ze sie nie kochali...w ogole.na pewno cos do siebie czuli,ech...wiecie chyba zle to pisze poprostu nie umiem tego wytlumaczyc...!no a teraz o czym moge napisac?eeee... nie wiem moze ze jestem pestmistka?heh...wszystko widze w czarnych kolorach - to jest smieszne ... wiem wiem!raczej jestem wesola co moze to potwierdzic Natalia z Gosia ![]() a teraz juz koncze bo nie wiem o czym moge jeszcze napisac jak cos wymysle to napisze ![]() ![]() POzdrófki dla Natalii Gosia Misia Dawida Adama (wreszcie wrocil i sie do mnie odezwal)Łukasza B (ale nie Brody)Darka Eweliny (wielkie dzieki ze mi pomoglas w tym blogu :*)Asi Magdy i dla wszystkich supcio osóbek! |
|
Tak napisali inni: |
18.09.2006 :: 17:59 :: net210.3vnet.pl xxxx kurwa zjebana strona szmato |
13.02.2005 :: 22:15 :: dba131.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia Zell piekny wiersz!!![]() |
13.02.2005 :: 22:14 :: dba131.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia hehe Pycia przeciez Ty mowisz bnonstop ze kogos KOCHASZ nie bujasz sie w kims czy cos tylko go KOCHASZ. Prawda Pycia?![]() Pozdro dla piratow, papa:* |
13.02.2005 :: 22:14 :: dba131.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia hehe Pycia przeciez Ty mowisz bnonstop ze kogos KOCHASZ nie bujasz sie w kims czy cos tylko go KOCHASZ. Prawda Pycia?![]() Pozdro dla piratow, papa:* |
13.02.2005 :: 22:14 :: kermit.barczewo.macrosat.pl Zell.san Siemka co ty tu porabiasz widze że pustki![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
13.02.2005 :: 02:00 :: talk.pl Witaj rokurwiony w huj duszku! ![]() |
Talk.pl :: Wróć |