pycia13 - komentarze |
Siemka!Dzisja nie bylo tak fajnie jak wczoraj tylko ze wczorajszego dnia nie opisalam.Wczoraj przekonalam sie ze zycie jest "piekne" ale dzisiaj stwierdzam ze tak nie jest!! Z jednej strony dobrze ze nie jest tak latwo bo jak by kazdy mial to co chce i kogo kocha to by bylo glupio szczerze mowiac,kazdy by mial to co chce.Ale z drugiej strony nie bylo by cierpienia plakania i tych wszystkich okropnych rzeczy.A Wy co o tym myslicie? Dzisiaj oczywiscie sie spoznilam z Gosia ale na szczescie pierwsza lekcja religia z Halinka:/ wiec wiecie!no i dostalam od niej pałe za prace na lekcji Potem NIEMIECKI na szczescie nie bylo sprawdzianu bo sie ksero popsulo potel polski :/ blee!!najglupsza lekcja na swiecie a wlasciwie sam polski nie jest zly tylko baba prowadzaca ta lekcje :/:/:/ ale dobra nudno bylo.aa potem historia baba sie na mnie uwziela na mnie i Gosie i Misie!Gosia nie mozemy siedziec razem z reszta i tak powiedziala ze nie bedziemy bo nas porozsadza bo na jej lekcji nie bedziemy siedziec razem - buhahahaha... potem matma szybko odpisalam zadanie jak sprawdzala obecnosc. z geografii tez przepisalam ![]() ![]() ![]() wlasciwie to na matmie bylo ok ![]() ![]() no a teraz siedze i mnie zlapal dol i musze przed nic uciekac;( ;(;(;( wczoraj bylo tak pieknie i wczoraj i przed wczoraj ;( a dzisiaj...wszystko licho wzielo!;( Pozdro dla Natalii (ktora jest chora - big wspolczcia) Misi (z ktora sie ciagle bije na lekcji ![]() ![]() ![]() ![]() i for Magda Ewelina Asia no i wszyscy ktorych lubie a nie wymienilam ---> Misia cos mi sie przypomnialo z tym natarciem ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
22.02.2005 :: 12:52 :: 213-238-99-214.adsl.inetia.pl Taaa Ja Jestem Dobrym człowiekiem bo sluchalam co do mnie mowi Adam (chociaz i tak nie wiedzialam o co mu chodzi)hehehe pozdro |
22.02.2005 :: 12:52 :: 213-238-99-214.adsl.inetia.pl Taaa Ja Jestem Dobrym człowiekiem bo sluchalam co do mnie mowi Adam (chociaz i tak nie wiedzialam o co mu chodzi)hehehe pozdro |
22.02.2005 :: 12:51 :: 213-238-99-214.adsl.inetia.pl Taaa Ja Jestem Dobrym człowiekiem bo sluchalam co do mnie mowi Adam (chociaz i tak nie wiedzialam o co mu chodzi)hehehe pozdro |
18.02.2005 :: 21:18 :: dbk204.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia Mialam sie nie wpisywac ale ja jestem dobrym czlowiekiem wiec pisze!! jA MYSLE ZE jesli by nie bylo cierpienia i smutku to wszystko bylo by pikne i ludzie by wszystko mieli gdzies bo i takby bylo dobrze wiec to nie bylo by dobrze- Musimy cierpiec aby dostrzegac to co piekne i szczesliwe!!!!!! SPOKO LUZIK LAJCIK SOFCIK |
18.02.2005 :: 18:15 :: talk.pl Kurde ja Ci walnelam takiego ladnego komenta a go ucielo! No trudno! Buzka |
18.02.2005 :: 18:13 :: talk.pl |
18.02.2005 :: 18:11 :: talk.pl Hey! Życie jest piekne! To ze czasami jest Ci zle to nie znaczy ze juz jest inaczej! |
Talk.pl :: Wróć |