pycia13 - komentarze |
Yo!Ludzie wiecie jak ja sie koszmarnie czuje? temperatura b(39-38 stopni),bol głowy gardła brzucha... ja juz nie moge!kreci mi sie w głowie!zaraz chyba umre! dzisiaj wstalam...wlasciwie to nie moge okreslic o ktorej wstalam bo co pochwile spie =( i jeszcze musze wpierdalac te okropne lekarstwa!...:::FuCk:::... a mama na zebraniu =/ ciekawe co jej nagadają!nie jem juz nic od dwoch dni ... wiecie jak mi nogi schudły =/ az okropnie wyglada.boshe głowe to chyba sobie zaraz odetne bo juz nie moge =( nawet mi nikt smsa nie napisze zapytac sie jak sie czuje (czy to tak duzo?)tzn.mogłby on napisac mi smska bo gadalismy ostatni raz hm...w sobote ![]() i dopiero w poniedzialek go zobacze no chyba mam nadzieje ze juz bede zdrowa bo jak nie to... =/=( wszystko mnie doluje ![]() mam juz naprawe dosyc!!!ludzie co ja mam zrobic? ![]() bo ja juz sie gubie.dobra ja juz koncze bo sami widzicie ze nie pisze nic sensownego ![]() ![]() dla Misi - nie jadłam obiadu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
01.03.2005 :: 19:36 :: 213-238-100-1.adsl.inetia.pl NaTaLiA HEJ! GDZIE NEW NOCIA?!?! ;( PAPA |
27.02.2005 :: 22:07 :: 213-238-97-133.adsl.inetia.pl ja =/ nie wiem co mam robic =/ |
25.02.2005 :: 14:33 :: pa48.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl SIEMAKA PYCIA MOŻE SIE ZAPRZYJAŹNIMY |
23.02.2005 :: 21:15 :: deu51.neoplus.adsl.tpnet.pl Xander Hejka Pycia. Widze że ze zdrówkiem jest źle, ale nie martw sie niedługo Ci przejdzie i bedzie dobrze :) główka do góry :) Pozdroffionka i zycze szybkiego powrotu do zdrówka papa =) |
23.02.2005 :: 20:59 :: dav236.neoplus.adsl.tpnet.pl Misia Pycia! Nie powiedziałam rodzicom o zebraniu zupełnie zapomniałam! A Mycia chciala gadac z moimi rodzicami! Mam nadzieje ze Parcia nie zadzwoni ... |
Talk.pl :: Wróć |