pycia13 - komentarze |
Hej,nudzi mi sie wiec postanowilam napisac takie notki : - opisac moja klase i klase 1b (bo tylko 1b znam na tyle dobrze)i napisac kogo znam z klas 1c i 1d ![]() No wiec : Moja klasa: 1 A 1.Bondarenko Lllya - o nim nie mam zbyt zdania nie gadam z nim ale tak jest ok Graczyk Joanna - hm...jedna z gangu Hani Kani ![]() Jędrzejewska Agnieszka - osóbka nr.2 z gangu Hani Kani nie przepadam za nia =/ Kania Hanna - szefowa gangu kiedys z Natalia i Michalina sie przyjaznilysmy z nia (BOSHEEE) Kania Małgorzata - hehe...siostra Hani Kani jak widac po nazwisku moja przyjaciolka ![]() ![]() ja ![]() Kotrych Justyna - nastepna z gangu Hani Kani nawet nie jest zla Korach Adrian - Adi?Adi?Adi jest the best ![]() Kostuj Marcin - kolega z podstawowki ktory buja sie w Gosi ![]() Kowalski Jakub - ten tez z posdtawowki zadaje sie z Mateuszem N i Kostujem (tak mi sie zdaje) Kozaczyk Magdalena - przyjaciolka Joanny Stroińskiej spoko laska Kryślak Michał - nikt go chyba nie lubi "mały" odludek Nowicki Mateusz - tzn.pies =/ nie przepadam za nim (kolega z podstawowki) Olejnik Klaudia - spoko kolezanka Paniączyk Jakub - hm...ładnie rysuje ale nie jest zbyt fajnyyyy Pelczyk Łukasz - o matko nie wypowiadam sie Piątkowiak Pamela - czy ja wiem ? nieraz jest spox ,wali suche teksty a jak gada z nauczycielem too nie umie sie wypowiedziec w pelni (sorka jak urazilam) Pluskota Magdalena -przyjaciolka Marty Trochelepszej ludzie nie znam jej dobrze ![]() Rachelska Michalina - fajna i w ogole w koncu to moja przyjaciolka nr.2 ![]() ![]() ![]() Ratkowski Mateusz - ten to w ogole =/ Rajewicz Marcin - o nim to juz nic nie napisze Siemiński Patryk - fajny kolo ![]() Sosińska Anna - spox kolezanka Stąpyra Paweł - nie przepadamy z Gosia za nim prawda? Stroińska Joanna - przyjaciolka Magdaleny Kozaczyk ciagle mi i Gosi mowi za ile dzwonek lub ktora jest godzina ![]() Szczechluk Filip - nie jest zły - przynajmniej nie jest Mateusz R czy Karol T Tobolski Karol - domyslcie sie z opisu Filipa Trochelepsza Marta - ... przyjaciolka Magdaleny Pluskoty Zgrzeba Karol - spox taki jak Patryk Filip i Adi ![]() wychowawca:mgr Artur Parcia zastępca wychowawcy: mrg Małgorzata Bonczyńska No wiec to jest moja klasa ![]() Pozdro dla tych wszystkich debili ![]() |
|
Tak napisali inni: |
16.03.2007 :: 11:23 :: gab178.internetdsl.tpnet.pl 3A Siemanko , nie dość że obgadujesz wszystkich na blogu, to jeszcze myślisz że jesteś fajna i wszystko jest dobrze?A może my zaczniemy obgadywać cię w internecie i na każdym blogu, uważam że to było by nieprzyjemne. Więc zacznij się uczyć i przestań obgadywać każdego na blogach. No żeby w gimnazjum kiblować i to w drógiej klasie, to trzeba być geniuszem nieuctwa! PS.Nie napisałem tego po angielsku bo i tak byś tego nie zrozumiała POZDRO 3A |
07.03.2007 :: 09:35 :: gab178.internetdsl.tpnet.pl Kochana Klasa 3 Witam losica z kibelkiem ;] Jak kogos chcesz zjezdzac to moze najpierw sie zastanowisz a najlepiej to zacznij myslec glowa a nie przeciwna czescia ciala.Jestes widzimy cala klsa tak samo glupia jak bylas wiec ... odpusc sobie spadochroniaro i zacznij sie wresacie uczyc ;)Pozdrawiamy klasa 3a |
04.03.2005 :: 20:31 :: 213-238-96-104.adsl.inetia.pl Misia Sciagnelas odemnie pomysl![]() ![]() ![]() |
04.03.2005 :: 16:53 :: 213-238-99-157.adsl.inetia.pl ja Nom ciekawi![]() bardzo prosze Ola ![]() thx za pozdro |
04.03.2005 :: 16:53 :: 213-238-99-157.adsl.inetia.pl ja Nom ciekawi![]() bardzo prosze Ola ![]() thx za pozdro |
04.03.2005 :: 16:52 :: 213-238-99-157.adsl.inetia.pl ja Nom ciekawi![]() bardzo prosze Ola ![]() thx za pozdro |
04.03.2005 :: 16:52 :: 213-238-99-157.adsl.inetia.pl ja Nom ciekawi![]() bardzo prosze Ola ![]() thx za pozdro |
04.03.2005 :: 07:23 :: cji12.neoplus.adsl.tpnet.pl Ola.talk.pl HeHeHe ciekawi LuDziue :PDzięKi za komentarza :) Teraz i ja nie weim co pisaĆ :] pOZdrO |
Talk.pl :: Wróć |