pycia13 - komentarze |
SiEmKa! Dzisiaj w budzie było spox spokojnie normalnie chociaz...! NIE BYLO SPOKOJNIE odwalalo mi a to oznacza ze ... no ze co? no ze mi odwalało ![]() ![]() a jak mi odwala to mowia bzdury i sie inaczej zachowuje niz zawsze chociaz ja juz tak sie zachowuje od jakiegos czasu ![]() no ale najwazniejsze ze sie nie przejmuje ![]() na co mi jakis chlopak?:/ bezsensu!mam jeszcze czas ![]() no i dobrze!bo teraz...teraz to nawet milosc nie jest bez urazy dla tych co mysla ze kochaja chociaz to moze ja sie myle moze naprawde kochacie ale ludzie ja?ja mam 14 lat ![]() ![]() nie bede se dodawac ![]() pierwsza lekcja angielski baba mnie i Gosie rozsadzila poniewaz jak siedze z nia to gadam i nie uwazamy ![]() ![]() ![]() ale cudem sie nie spoznilysmy ![]() ![]() potem matma ... bylo ok ,o kurde!musze zrobic na jutro jakas durna karte ![]() no tzn.chetnych do pomocy prosze o zglaszanie sie do mnie na gg ![]() no i fizyka ta baba sie spoko ... fajna itd.walnela Pelczyka w dupe dziennikiem tlumaczyla mi zadanie bo nie rozumialam (wyobrazcie se ze sie zglosilam sama ze nie rozumiem). no i wychowawczAA (męka) facio sie na nas darl ze nie mamy kludek przy szafkach jako jedyna klasa w szkole ![]() no i spox!i tak ma byc ![]() a od poniedzialku rekolekcje jupi jupi ![]() ![]() ![]() ![]() no ok ja koncze prosze o komcie Natalia jak to czytasz to skomentuj a nie tylko czytasz nie ladnie tak ![]() |
|
Tak napisali inni: |
17.03.2005 :: 13:14 :: talk.pl buhahaha witaj smefetko! ![]() ![]() |
16.03.2005 :: 19:51 :: 213-238-96-38.adsl.inetia.pl Spox Rozalia,odkad sie przejechalam na Adamie Misia..Pa |
15.03.2005 :: 12:57 :: bce175.neoplus.adsl.tpnet.pl Rozalia Dobra komnetuje te notke i nie wiem co dalej pisac![]() ![]() ![]() |
14.03.2005 :: 17:36 :: 213-238-98-97.adsl.inetia.pl Misia No Pycia... Od kiedy tak mowisz? hehe pewnie zaraz znow sie w kims zakochasz i juz tak nie bedziesz pisac![]() |
Talk.pl :: Wróć |