pycia13 - komentarze |
Siemka!Mam nawet dobry humor... ![]() ![]() Dzisiaj dzien wagarowicza a ja z kumpelami nigdzie nie poszlysmy poniewaz...mamy rekolekcje ![]() Odbija mi!a teraz to ja czekam na Genowefe i Zygfryde ![]() Tzn.na Natalie i Gosie ![]() ![]() ![]() ale niestety nikogo nie ma!Natalka i Gosia beda o 00:00 . ZOBACZYMY! ![]() ![]() Poszłam na rekolekcje z Gosia i szukalysmy Haliny, MATKO! to bylo tak szkola kosciul szkoda kosciul... wrrrrr...no a potem do kaplicy na bo rekolekcje sie zaczely. No i przyszla 1B ![]() a jutro ... do kosciolka na 12:00!!jupi jupi łeee ja tam koncze ! bo i tak nie czytacie ![]() Pozdro dla : Natalii i Gosii ![]() ![]() ![]() Misi Ani Dawida Wojtusia ![]() ![]() rycerza czy tam rumaka jak kto woli ![]() Darka i Łukasza B ![]() ![]() ![]() "Tak bardzo chcesz być potrzebną komuś Nie ważne ,ile z siebie dasz Tak bardzo pragniesz mieć w swym sercu Kogoś kogo tak dobrze znasz I czasem tylko przez któtką chwilę Zaczynasz tracić wiarę w sens... , Że chociaż bliskim dałeś tyle To tak samotna czujesz się Wciąż czujesz sie..." |
|
Tak napisali inni: |
Talk.pl :: Wróć |