pycia13 - komentarze |
...:: Mam Bardzoooo Dobry Humor ::... Rano wstałam o 9:30 (chyba ![]() No i pogadałam troche z nimi i pojechalam do Natalii i Gosi. Poszłysmy do budy tzn.na rekolekcje ![]() ![]() ![]() Rano nie było tak fajnie ale po rekolekcjach normalnie zajebiscie!!!!W kościele czytali droge krzyzowa... No i wiecie jak Raptis zaczal czytac to wszyscy w smiech (matko!gdybyscie go zobaczyli wiem ze tak nie powinnismy zrobic ale nie dalo sie nie smiac).Potem po rekolekcjach wszyscy (prawie) zostali na boju i grali w noge tzn.chlopacy grali a laski gadaly i patrzyly...hehe a gadajac obgadywaly pewna osobe ![]() Poszłam z Anka Sara Misia Natalia i Gosia po lody do Paulinki. LUDZIE wiece ze Paulina przeklina??...kto jak kto ale ona... No i wrocilysmy posiedzialysmy jeszcze troche na boju a potem na przystanek poszlysmy...bo do Domu Dziecka czy gdzies z Halina mielismy jechac.No i na ten przystanek wracalymy : Natalia Misia Gosia Sara Ja Jędrek Kańduła Pipi ![]() Maras?Bufet?chyba tak! ![]() Ja: Prosze pani moge jechac tez? Halina: Nie Ja: Ale no dlaczego? Halina: Nie mozesz,za duzo osob jedzie jeszcze Karolina ... (itd) Ja: NO to nie! Halina: Patrycja nastepnym razem. No wiec widzicie.I przyjechal tramwaj i ja im mowie ze nie jade bo mi nie pozwoliła a one: Natalia "To ja zostaje z Pycia" Misia "To ja tez" Gosia "Ja tez nie jade" Sara "Ja tez" No i Halina se sama pojechala.A jeszcze zapomnialam dodac ze spodkalysmy Bache!Jak wracala z budy...pogadalysmy troche i poszlysmy na ten przystanek.No i jak one babie powiedzialy ze nie jada mialysmy isc na bojo ale w polowie ulicy zawrocilysmy i pojechalysmy do Bufeta ktory nie chcial nam otworzyc I idziemy do niego chhyba na siodme pietro czy ktorej ja z natalia juz nie moglysmy,a on nie otworzyl nam.A my dzwonilysmy jak glupie a najlepsze jest to ze on nie byl sam! No i wyszedl w koncu (noga mnie bolała ;( a nikt nie chcial mnie poniesc).Poszlysmy z nim po Asie ale jej nie bylo potem jeszcze po Anie P ale jej tez nie bylo no to poszlismy po Damptusa. Wyszedl pojechalismy do Mikosa...a no zanim jeszcze przyszlysmy do Bufeta poszlysmy do Wojtka ale go nie bylo. No i Bufet nam uciekl Damptus zostal na przystanku potem sie musielismy szukac..wrrr :[ no ale jakos minelo i wrocilam z Gosia do domku.weszlam na GG o 18 i tak siedze i pisze ![]() Pogadalam dzisiaj z Asią Jędrkiem ,chwilke z Misia,z Adamem... oczywiscie na GG.Oki to ja juz koncze bo mnie boli reka (noga nadal ![]() - tych wszystkich z ktorymi spedzilam dzisiaj dzien - Dawida - Bachy - for wszyscy ktorzy nie lubia Martyy M!! - Pipi i Marty Ł (są spoko szczegolnie Pipi ![]() Ehh juz nie bede wymienia ale jeszcze no dla Asiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to jeszcze dla tych co chca byc pozdrowieni ode mnie ![]() ale ja mam supcia humorek Okiii no to Nara!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
27.03.2005 :: 11:03 :: 213-238-98-50.adsl.inetia.pl PyCiA =) |
22.03.2005 :: 22:12 :: 213-238-99-89.adsl.inetia.pl Nataleczka :[ buhahaha i znowu ucielo! poddaje sie! nara |
22.03.2005 :: 22:11 :: 213-238-99-89.adsl.inetia.pl Nataleczka ;) |
22.03.2005 :: 22:11 :: 213-238-99-89.adsl.inetia.pl Nataleczka :D a damptus wdepnal w kupe krowy![]() ![]() ![]() |
22.03.2005 :: 22:10 :: 213-238-99-89.adsl.inetia.pl Nataleczka :[ łeee i huj ucielo![]() |
22.03.2005 :: 22:09 :: 213-238-99-89.adsl.inetia.pl Nataleczka :D buhahaha nikt nie lubi Marty! co za ludzie![]() ![]() ![]() |
22.03.2005 :: 20:59 :: bcr166.neoplus.adsl.tpnet.pl X@ndeR HEJPycia nic sie nie stało, juz sie przyzwyczaiłem ze jestes czasem dla mnie niemiła :P Ciesze sie ze masz dobry chómorek zycze takiego jak najczesciej :) papa miłej nocki :D |
22.03.2005 :: 20:40 :: c16-201.icpnet.pl Taak... lol...Widze, że nie tylko ja mam dziś dobry humor ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |