pycia13 - komentarze |
Ludzie! Ja mam nadzieje!On będzie żył...rozumiecie? On nie może umrzec!tak wiele znaczy dla kazdego z nas... chociaz jest takim samym czlowiekiem jak my! jest dzielny silny i On nie umrze! wkurzaja mnie te downy w telewizji co gadaja ze "On umrze!" juz nawet nie moga wierzyc?wr...:[ :[ on przezyje ! niech kazdy co przeczyta tą notke pomodli sie za Naszego Ojca Świetego ![]() zrob to dla Niego...On tyle dla nas zrobil! On nie umrze BOŻE!Nadal jest przytomny!dzieki Bogu a ten pedal w tv juz mowi w czasie przeszlym jak by Papiez umarl ![]() ja sie bede modlic chyba cala noc...musze dac rade! I WY TEZ SIE POMODLCIE! |
|
Tak napisali inni: |
04.04.2005 :: 15:24 :: wodna.net.tekanet.pl kocham :( |
03.04.2005 :: 23:00 :: 213-238-98-114.adsl.inetia.pl ~~NaTaLa~~ Ale zobaczcie ile osob kochalo i kocha papierza.... nawet niewierzacy w Boga sie przejeli jego choroba a pozniej jego smiercia... trzeba wierzyc ze tam mu jest dobrze! Ja wierze.... Wiem jest to przykre ze umarl - drugiego papierza takiego nie bedzie! ale trzeba dalej isc przez zycie... Pozdrawiam! dobranoc! narka |
03.04.2005 :: 13:31 :: 213-238-102-157.adsl.inetia.pl Misia Nasze modlitwy nie zmieniły by losów Jana Pawła II tylko zmieniają Nas samych... Ile ludzi połączyło sie w modlitwie i smutku? I to przez chorobe Papieża... Nawet po smierci zmienia świat![]() |
Talk.pl :: Wróć |